Besøg af posten

torsdag den 26. januar 2012

Se lige hvad posten leverede til min postkasse i dag. En dejlig ny bog som jeg snart skal læse. Der er tage om 'Vraggods' der er første del af serien Abaddons Arv og den er skrevet af den danske forfatter Sven Damgaard Ørnstrup. Han blogger også om fantasybøger på sin blog FantasyBøger.com, hvor I også kan læse mere om både ham og bogen.

Sven har været så venlig at sende mig et anmeldereksemplar, så når min eksamen er overstået i morgen er der tid til at få læst. Og jeg må indrømme at jeg glæder mig og den lyder interessant og jeg har ikke før læst dansk fantasy der på den måde henvender sig til voksne. Det bliver spændende at se hvad det er for noget.

Der er et eller andet rart ved ind i mellem at læse bøger der oprindeligt er skrevet på dansk. Det betyder altså et eller andet at det er forfatteren selv der har skrevet de ord man læser og de ikke først har været igennem en mere eller mindre heldig oversættelse. Når jeg nu også læser bøger på engelsk er det blevet endnu vigtigere ind i mellem at læse noget rigtigt dansk.

2 kommentarer :