Bedste overraskelse i dag

fredag den 5. august 2011

Mine bøger er kommet. Ja jeg snakker om de bøger jeg bestilte i søndags og først regnede med kom på mandag. Der kom en flink postmand og afleverede den 5,25 kg tunge pakke med min nye bøger. Straks blev de pakket ud og der blev flyttet rundt på bøger i reolen så de kunne være der. Det er allesammen bøger på engelsk som jeg glæder mig meget til at læse. Her for tiden har jeg næsten mere lyst til at læse på engelsk, så det er rart igen at have et udvalg på hylden at vælge imellem.


Første del af pakken var lidt af et impulskøb og jeg ved faktisk ikke rigtigt om det er noget for mig, men serien "A Song of Ice and Fire" bliver ofte omtalt som helt fantastisk fantasy og et must read, så nu skal de prøves. Det her er en box med 'The Story So Far' - de fire første bid i serien.

1. A Game of Thrones by Georges R. R. Martin 
2. A Clash of Kings by Georges R. R. Martin
3. A Storm of Swords - 1: Steel and Snow by George R. R. Martin
3. A Storm of Swords - 2: Blood and Gold by George R. R. Martin
4. A Feast for Crows by George R. R. Martin


Anden del er en serie som jeg har villet have i det sidste halve år og egentligt grunden til at jeg købte nye bøger. Maria V. Snyders Glass-serie har jeg bare ventet på at kunne læse siden jeg læse hendes Study-serie.

1. Storm Glass by Maria V. Snyder
2. Sea Glass  by Maria V. Snyder
3. Spy Glass  by Maria V. Snyder


Den sidste del af pakken er Brent Weeks "The Night Angel" triologi, som jeg læste en god anmeldelse af og besluttede mig for at dem skulle jeg læse. Jeg er kørt død i alle de bøger og serie om vampyrer der er i omløb for tiden, så det her lød som noget i en helt anden boldgade og lige noget at det jeg har brug for nu.

1. The Way of Shadows by Brent Weeks
2. Shadow's Edge by Brent Weeks
3. Beyond the Shadows by Brent Weeks


Se hvor fint de står på reolen - nu skal der læses.

4 kommentarer :

 1. Wow, de ser vildt flotte og spændende ud alle sammen. Det kunne godt være, at jeg også skulle prøve at give dem en chance en dag - især de sidste tre! :)

  Jeg har forresten valgt at smide en Blog-Award videre til dig (på trods af Xazals advarsler om, at du ikke bryder dig om dem). Du kan finde flere informationer om den på min blog, hvis du agter at tage imod den :)

  SvarSlet
 2. A Song of Ice and Fire bliver sommerferielæsningen her om en lille måneds tid. Min kæreste har rost den til skyerne, og jeg ser virkelig frem til at læse dem.

  Der er altså bare ikke noget bedre end at modtage sådan en kæmpe bogpakke - og så gå at nyde og sætte dem ind i reolen, så det ser pænt ud. Det elsker jeg også.

  God weekend :o)

  SvarSlet
 3. Det er så lykkedes dig at købe en pakke, hvor jeg har lyst til at læse 100% af bøgerne :-D

  Den første serie har vi faktisk stående - jeg kan bare ikke tage mig sammen til at læse den, da bøgerne er så lange og tætskrevne, så jeg vil ikke afvise, at jeg ender med at se første sæson af tv-serien, før jeg tidligst får taget mig sammen til at læse den. Nu må vi se.

  Jeg glæder mig meget til at høre din mening om de forskellige bøger!

  SvarSlet
 4. Sidsel: Jeg ser på den, og så kan det være at jeg tager i mod den - måske uden at sende den videre ligesom jeg gjorde sidste gang.

  Mia: Hej, jeg tager lige et kig på din blog når jeg får tid en af de kommende dage.

  Piskeriset: nu har jeg jo købt bøgerne, men der kan godt gå ret lang tid før jeg får dem læst, fordi det tager lidt længer tid for mig at læse dem på engelsk.

  SvarSlet