September 2014

lørdag den 4. oktober 2014

September plejer at være en måned der er lig med studiestart, nye kurser, nyt projekt og hvad der ellers hører med til at studere. September i år har af naturlige årsager set helt anderledes ud. Den har stået på jobsøgning, æblehøst og ombygning af bryggers.

Nyt bryggers
Ved en arbejdsdag sidst i august løb vi tør for planlagte punkter udendørs, og så blev bryggerset pillet ned. Derefter har vi brugt tid på at pille tapet ned og pudse vægen op igen. Sætte nyt tapet op 2 steder og malet til den store guldmedalje. Der er træpaneler på de fleste vægge, så vi valgte at male dem allesammen hvide for at lysne op - og sikke det har pyntet. Alle bjælker var en dejlig mørkebrun, så dem fik jeg slebet ned og malet lysegrå. Det tager bare så meget tid at male. Der var noget meget grimt vinyl på gulvet. Det fik vi også taget af og så har vi lagt nyt trægulv. Vi har sat nye skabe op og venter lige pt. på at IKEA får lågerne til vores to høje skabe hjem.

Årets æblehøst
En af den rigtigt skønne ting ved at være flyttet i et gammelt hus er at haven også er gammel. I vores tilfælde betyder det at der er dejligt mange træer og buske med frugt og bær. Jeg tror jeg har talt mig frem til otte æbletræer og flere af dem har haft masser af æbler. De skulle selvfølgelig plukkes, så det blev der også brugt en dags på. Vi var desværre kommet lidt for sent i gang til nogle af træerne, men jeg er nu godt tilfreds med udbyttet alligevel.


Et rigtigt arbejde
September blev en måned der indeholdt en rigtig god nyhed. Jeg har fået arbejde. I onsdags d. 1. oktober begyndte jeg på mit nye arbejde hos LIFA landinspektører i Fredericia. Jeg har omkring 1 times kørsel, men det betyder knap så meget. Jeg er bare mega glad for at komme i gang og få noget at lave. Jeg er blevet ansat i deres bane-afdeling, så jeg kommer til at arbejde med opmåling af jernbanerne i Danmark. I næste uge har jeg tre måledage hvor jeg skal overnatte i hhv. Silkeborg og Viborg. Det bliver super spændende.Til weekend-fødselsdag
Det er åbenbart blevet populært at holde fødselsdag hen over en hel weekend i min familie. Mine forældre holdt i august og her i september blev det så min mosters tur. Fødselsdagen startede fredag med en cykeltur - denne sprang vi dog over, da det ikke helt var til at have cyklerne med til Sjælland. Derefter var der bålhygge med skumfiduser, pandekager og sang og hygge. Lørdag var der planlagt løbetur/gåtur. Ruten gik ud over en lille ø, og hvad der kunne have været vand til midt på skinnebenet viste sig at være vand til midt på låret, så det blev en lidt kold og våd gåtur hen til øen. Senere på dagen var den rigtige fest som igen blev afsluttet med hygge omkring bålet.

#Bogbloggertræf
Min måned blev afsluttet med et brag af et bogbloggertræf i det nordjyske. Jeg har skrevet om det her, hvis I vil læse mere.

2 kommentarer :