Say Hello to my new Kindle

fredag den 12. juli 2013

Så skete det jeg bestemt ikke troede skulle ske foreløbigt. Jeg har fået mig en Kindle. Jeg har i lang tid kigget på den, men alligevel ikke rigtigt vidst om det var noget for mig at læse på sådan en elektronisk dims. Jeg har været ret fast besluttet på at jeg ikke skulle være Kindle-ejer før om lang tid, men det lavede min kæreste så om på for et par uger siden. Han blev ved med at spørge om jeg ikke ville have en, og da han blev ved med at spørge måtte jeg til sidst sige jo tak. Således gik det til at jeg bestilte en Kindle Paperwhite med et fint cover der ifølge amazon har farve som en sharon frugten - selv synes jeg det er en blanding af rød og orange. Nogen gange ser det rødt ud, andre gange orange. Det er rigtigt fint og dejligt med et cover med farve.Jeg har endnu ikke benyttet den ret meget, jeg skal jo lige læse de bøger jeg er i gang med først, men den virker rigtigt fint og jeg glæder mig til at afprøve den lidt mere. Den skal med på ferie, når vi tager afsted, så jeg har fyldt den godt op med de e-bøger jeg havde liggende på computeren og så har jeg kigget ret meget på de gratis bøger der er at få og tror at jeg har fundet nogle fine bøger ind imellem.

Når jeg har læst mere på den og testet den under forskellige forhold kommer der et indlæg der fortæller lidt mere om min oplevelse af at læse bøger på en elektronisk dims.


4 kommentarer :

 1. Jeg er sikker på, du bliver rigtig glad for den! Stort tillykke med den og sikke et fint cover :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Tror også at jeg bliver glad for den, jeg skal bare ligge vænne mig til tanken om at læse bøger på sådan en.

   Slet
 2. Misundelse herfra! Troede heller aldrig en Kindle skulle sige mig noget, men de seneste par måneder har jeg ligesom fået øjnene op for, hvor praktisk sådan en dims kan være. Jeg er ind imellem lidt træt af at slæbe rundt på en virkelig tung bog, og så ER sådan en bare lidt mere handy. Jeg drømmer om en fire HD-udgave :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne også være lækkert med farveskærm og det hele, men vi har allerede en tablet, og den kan jeg ikke finde ud af at læse på. Jeg ville have en Kindle jeg kan læse på alle steder - også i direkte sollys. Det er rigtigt smart at man kan have mange bøger med på f.eks. ferie uden at de fylder noget.

   Slet