Rosen af Karen Skovmand

lørdag den 19. november 2011Rosen
Org. titel: Ilyathens Stemme

Serie: Ainshas Historie 2

Karen Skovmand

272 sider

Gyldendal - 2007
Org. udgivet i 2004


For at undgå spoilers, læs først bogen: Kniven.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ainsha har trodset sin far ved ikke at dræbe sin mand Ilyathen på deres bryllupsnat. Nu har han forkastet hende og hun drager med Ilyathen mod syd sammen med hans hær. Målet er at erobre Det land tilbage som Syden tog under Blodsommeren for mange år siden. Mange detvali følger dem og det er en nådesløs hær der maser sig frem. Ainsha er imidlertid ikke helt tilfreds. Fra hendes mor har hun arvet stærke magiske krafter, og det fylder hende med en stærk vilje til fred og retfærdighed. Det bliver hendes kamp. En kamp der også koster liv. Hun oplever Sydens gode og dårlige sider, møder forræderi og hjælpsomme musikkere. Følg hendes historie her.
--------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg har ikke så meget nyt at sige om denne bog i forhold til hvad jeg synes om den forrige. Det er en spændende fortsættelse, hvor der er mere handling og action. Der sker flere ting og Ainsha udvikler sig rigtigt meget gennem bøgerne.
Da jeg læste bogen slog det mig at det er første gang i lang tid hvor jeg har læst en bog hvor hovedpersonen er på nogenlunde samme alder om mig selv (lige omkring de 20 +/-). Det gjorde det rigtigt let for mig at identificere mig med Ainsha og forstå hendes handlinger.

Anmeldelsen er tidligere postet på Boggnasker.dk

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bøger i serien: Ainshas Historie

1 kommentar :

  1. Dejligt at du kan bruge funktionen som fast læser. :) Personligt siger det mig ikke så meget, men folk virker til at være glade for den, og det er jo hovedsagen. :)

    SvarSlet